Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Mayıs 2011 Pazartesi

AYETULLAH HUMEYNININ SEKS KITABI ve PEDOFILI

Pedofilik sapık Mollalar!


AYETULLAH HUMEYNİ’İN SEX KİTABI ve PEDOFİLİ



İnternette yazılarım için resim ararken resmin birisini tıklayınca kafayı yedim desem yalan olmaz. 1979’dan beri iran dışındaki ülkelerde aleyhinde yazı yazan basın mensuplarına karşı tehdit, öldürme gibi her türlü baskı uygulayan İran’ın sözde önderi Ayetulllah Ruhullah Humeyni’nin cinsel ilişkileri düzenleyen bir kitabı geçen yıl mayıs ayında yayınlanmış.

İşin aslı Humeyni'nin yayınladığı kitap "seks kitabı" değildir. Şeriat (Fıkhıdır.)Hukukudur. Şeri hükümlere göre "cinsel suçların tanımlamasını ve cezalarını" belirleyen bir kitaptır.

Ama yazının başlığını böyle koydukları için ben de değiştirmedim.Bütün ülkelerde, şeri yada çağdaş hukukun uygulandığı ceza yasalarında suçlar çok açık tarif edilirler. Bu yüzden, ülkemizdeki tecavüz davalarının mağdurları bu davalarda olayı tekrar yaşamaktan beter olurlar. Hakimin soruları mağdurları çıldırtır.Her ülkede bu aynıdır.

Humeyni'nin yasalarının ilginçliği ve bu adı almasındaki en önemli neden ise iğrenç olayları "helal" demesidir.

Mesela, "bebek denilecek yaşta" bir çocuğa (kız-erkek) vajinal yolla ilişkiyi tavsiye etmiyor, acı verir diyor ama, anal yolu öneriyor ve suç değildir" diyor.

Diğer yandan "sütten kesilmiş veya kesilecek yaşta" (bir buçuk-iki yaş-kız-erkek farketmiyor) bir bebekle cinsel ilişkiye izin veriyor.Bu pedofili denilen cinsel sapıklığın ta kendisidir.
Şu yaşta bebeğe nefsi uyanan ve bunu yasalaştıran sapık kimse,
devlet başkanı da olsa  Cumhuriyet meydanında serhoşlara domaltılmalıdır.

Bunlar gerçekten kabul edilebilir şeyler değildir. Ama bütün dini inanışlarda vardırlar ve bu yazıda da geçtiği gibi, pedofilinin de kaynağı dinlerdir.

Bu yazıyı din düşmanlığı olsun diye değil, "dini rejimlerin" nasıl bir ülke yaratacağını,Bush gibi Haçlı Seferi ilan edeninden Şeriatçı Suudi Krallarına kadar siyasi ve feodal önderlerden olan dindarların da, dinci siyasetçilerin de kendileri için "örtüyü çek her şey serbest" kuralına bağlılıklarını göstermek için bloguma koydum.



Suudi Arabistan'da "eşcinsel ilişkinin" cezası şehir meydanında "500 kırbaç" iken, Kralın Bush'u dudağından uluorta yerde öpmesinin cezasını kim verecek?
Dinler 15 asır öncesinde bunları tanımlamış olabilir bu günümüz insanının, geçmişin köleci, sapık toplumlarının  bu kurallarıyla yaşamak istediği anlamına gelmeyeceği gibi halka dayatmaya da kimsenin hakkı yoktur.
Amacım bunları göstermektir.

Uncoverage The Right İdea-Doğru Fikrin Örtüsünü Açmak” adlı internet sitesinde yayınlanan haber çok uzun olmasına rağmen kısaca şöyle;

1989 (1979 olacak) İran Devrimi lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni’nin yazdığı İslami Fıkıh kitabını Arapça olarak “Tahrir el Vesile” adıyla yayınladılar. Farsçaya da çevrilerek “Tahrir al Vesileh” adıyla basılan kitapta Humeyni Müslümanlar için cinsel yaşam kurallarını belirlemiş.

Daha önce de Humeyni’nin İngilizce adıyla “Little Green Book- Küçük Yeşil Kitap” adlı bir kitabı da olduğu biliniyor.

Burada Tahrir al Vesileh adlı kitaptan bazı alıntılar mevcuttur;

“Bir erkek, bebek kadar genç bir çocuktan cinsi olarak hoşlanabilir. Vaginal yolla ilişki yapılırsa çocuğa acı verebilir ama anal yoldan ilişki kabul edilebilir.
Bir başka Arap devlet adamı Sarkozy'le mi?

Eğer adam çocuğa zarar verirse, çocuğun bütün yaşamı boyunca ona bakmak zorundadır. Bu kız adamın dört yasal eşinden sayılmaz ve adet görmeye başlayıncaya kadar babasının evi yerine kocasının evinde kalması gerekir. Ay hali görmeye başlayınca başkası ile evlendirilebilir. Herhangi bir baba kızını çok genç yaşta evlendirirse cennette sürekli kalıcı yere sahip olur. (Tahrir al Vesileh.4.Baskı-Kum- İran 1990)



Bir erkek, koyun, inek, deve vb. hayvanlarla cinsel ilişkiye girebilir. Ancak eti yenmeyeceğinden ilişki sonrası hayvanı öldürmek gerekir!

Hayvanın etini kendi köyünde satması doğru olmayıp, başkasının köyünde satarsa makuldur.

Bir erkek koyun, deve ya da inekle anal yoldan ilişkide bulunursa, hayvanların sidik ve dışkısı cenabet olacağından sütleri tüketilemez. Hayvan en kısa sürede yakılarak öldürülmelidir.

Şarap ve serhoş edici içecekler pis, haram ancak afyon değildir. (Esrarkeşlik serbest. En pisi)

Eşcinsellere 7000 kırbaç ceza veren bu Kralı kim kırbaçlasın?TIKLA
Ergenlik çağına ulaşmamış bile olsa cinsel ilişki esnasında erkeklik organının tümü veya sünnet halkası bile kadının vajinasına, erkeğin anüsüne girerse cenabet olunur ve hemen boy abdesti alınmalıdır.

Devam eden bir evlilik halinde kadın kocasının izni olmadan evden dışarı çıkma hakkına sahip değildir. Dinen geçerli bir nedeni olmadıkça eşinin isteklerini ret edemez, hoşuna gitmese de uymak zorundadır.

Kadın erkeğine tamamıyla itaat ederse, erkek onun yiyecek, giyecek, barınma vb ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır.

Kocası tarafından ret edilen, giyinme, yeme, barınma, cinsel ihtiyaçların karşılanmasında görevini yapmıyorsa kadının tazminat hakkı saklıdır.

Bir baba veya baba tarafından dede yokluğundan dolayı varlığını veya yaşadığını bilmediği vey öldüğünü bildiği bir kızı veya torunu ile evlenirse bu öğrenildiğinde evlilik tamamen geçersiz olur, iptal edilmelidir.

Sütten kesilme yaşında olan genç bir kızdan bir yetişkin erkek hoşlanırsa, yani kalçalarının arasında cinsel organını sokar veya öperse YASAK DEĞİLDİR! (Küçük Yeşil Kitap)
Sütten kesilme yaşında olan genç kız (!) Sapıklık bu kadar olur?

Eğer bir erkek, bekar bir kızla zina eder ondan çocuk sahibi olursa, çocuğa evlilik sonrası gebe kalındığından emin olmadıkça çocuk piçtir. Eğer çocuk zina yapan babadan ise çocuk meşrudur.

Bakire genç kızların her hangi bir suçtan dolayı idam edilmeden önce tecavüz edilerek “cennete girmelerinin engellenmesini” emretmiştir.

Gardiyan, idamdan bir gece önce tecavüzü gerçekleştirmelidir. Ertesi gün molla tarafından hazırlanacak bir evlilik belgesi yanında bir çikolata ile ailesine gönderilir.

Humeyni, Fuhuş ve Muta Nikahı üzerine; “Muta izni yetişkin bir kadın için verilir, fahişeliği yaygın olan biri ile Muta yapmaktan kaçınılmalıdır. Eğer muta, öyle bir kadınla yapılırsa, işini bırakması söylenilir. "

Türkçeye Çeviren ve yazan;

Alaeddin YAVUZ 
Keykubat
Kaynak=http://www.uncoverage.net/2010/03/the-ayatollah-khomeinis-booksex-with-children-and-animals/

Yazının resimli kaynağı;http://txlady706.wordpress.com/2010/04/22/ayatollah-ruhollah-khomeini-mohammed-and-the-muslims-say-that-sex-with-children-is-ok-sex-with-animals-is-ok-men-having-sex-with-boys-is-ok-and-female-genital-mutilation-is-required-excerpts/

Vehhabiler, Nurcular, Bahailer,Kadıyaniler ve sahipleri aynıdır


Yazının Açıklaması;

Humeyni ve tarikatının İslamiyet’le bir alakası yoktur. Gazetecilere baskısı Tevrat Mısırdan Çıkış Levililere Yasaklar Bölümünde “Tanrınıza küfredene ve dininize düşmanlık edene siz de edin. Onları başka ülkede olsalar bile öldürünüz “ ayetine uygun bir davranıştır. Diğer gelenekler ise Zerdüştlük öncesi İran Mitra (Yezidilik) inancı ile ilişkilidir. Aynı kurallar gene Hicaz Araplarında da vardır. Onlar da namaz kılan Yezidilerdi.

Suudi Arabistan’da Vehhabilik’in 1845’lerde İran’In Hindistan üzerinden İngilizlerce saldırıya uğradığı dönemde İngiliz Mason devletince desteklenen Bahaullah’ın ortaya çıkarılması, böyle Yezidilik-Yahudilik, Brahmanizm, Sihizm, İslamiyet karışımı Bahailiği yayması ve taraftarlarıyla devleti zora sokan isyanlar çıkarması, Bahaullah’ın Osmanlı’ya, Irak’a sonra Edirne ve Hayfa’ya sürülmesiyle sonuçlandıysa da, İran da İngiliz idaresine girmiş, “50” yıllık tütün gelirlerini “borç” karşılığında İngiltere’ye vermek zorunda kalmıştır.

Aynı dönemde bizde de “Duyun-u Umumiye” dümeniyle Kıbrıs “70” yıllığına İngilizlere kiralanmıştır. Yezid, Süryani, Ermeni, Arap ve Balkanlarda Sırp, Bulgar, Arnavut isyanları da bizde sürmektedir, Yunanistan yeni bağımsız devlet olmuştur.
Yahudilere göre Hz. Meryem'in örtüsü

İstanbul gazetelerinde bu haberin “Tütün Kıyımı” başlığıyla yayınlanması üzerine İran’da çıkan olaylar sonucu İran bu hakkını kurtarabilmiştir. Bahaullah’ın yanında İsmailiye (bir kolu Yezidiliktir), fırkası (Semitik Emevi Soylu Yezidi Araplar’ın tarikatı 9.yy.)mensuplarını İngilizler kışkırtarak İran’ı iyice kıskaçları altına almışlardır. 1881’de Hindistan’ ı da Fransız ve Hollandalılardan arındırarak tekeline alan İngiltere, Oradaki Müslümanları kışkırtmak için se Ahmediye- Kadıyani fırkasını çıkartmıştır. Bütün bunların ortak ilkeleri “Tevrat’tan alınan” üç temel ilkeye dayanmaktadır. Bu ilkelerin en çok bilineni Kuran’da yeri olmayan “Dinen farz olan ibadetleri, farz olduğunu bildiği halde yapmayanları öldürmek ve mallarını tarikat mensupları arasında pay etmektir.”

1735’de çıkarılan Arabistan Vehhabiliği, Bahailik, Kadıyanilik, Mısır’da Efganilik, Türkiye’de Said-i Nursi’nin Nurculuğu hep ortak ilkeler etrafında toplanmış Mason İngiliz- Amerikan yapısı uydurma dinlerdir ve İslamiyet’le hiçbir alakaları yoktur. İran’ın ABD düşmanlığı bunlara kanmayınız. Amerika’nın Mason siyasetinin ortağı olmayan bu coğrafyada son 300 yıldır devletin başına getirilemez, gelemez, mümkün değildir.

Bunlar, Siyonizm güden kripto Yahudiler ve o soya mevali olan Kürtler, semitik Araplar, Ermeniler, Süryaniler, Nasturiler ve Grekler gibi kavimlerden oluşurlar.

Katoliklere göre Hz. Meryem'in örtünmesi
Pedofili Tevrat'a göre tanrının işlerindendir.İLK DOĞAN insan ve hayvanların hepsinin Allah'a ait olduğunu Tevrat Musa'nın Mısır'dan Çıkışı-Çölde sayım.Bölüm "8" ayet "18" de geçmektedir.TIKLA

Bunların iki kıbleleri vardır. Vatikan, Kudüs’tür. İki amirleri vardır İngiltere ve Amerika. Tek üstatları vardır o da Tapınak Şövalyeleri Mason Locasının üstadıdır.

Anlayan anlasın!

Alaeddin Yavuz.

Tevrat'ta Allah kendisine Levi soyunun "çocuklarını" ayırır.Bunlar Yahudi inancıdır.Okumak için TIKLA;



Bu da bizim Türbanlı.Sizce Müslümanlık nerede?

ÜLKEMİZDEKİ DİNCİ REJİMİN DE İRAN'DAN FARKININ OLMADIĞINI GÖRDÜK.
YAKINDA KUNDAK BEBEKLERİ İLE CİNSELLİĞİ DE BİR HADİS İLE UYGUN BULURLARSA ŞAŞIRMAYINIZ.
3.300 YILLIK TEVRAT'ıN, 2000.YILLIK İNCİL'iN, 1400 YILLIK KURAN'IN YASAKLADIĞI BABA-KIZ CİNSELLİĞİNİ BİR HADİS İLE UYGUN GÖREN DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ;


"Diyanet İşleri Başkanlığı, internet üzerinden yöneltilen, "Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikâhını düşür mü?" sorusuna, "Babanın şehvetle kızını öpmesi ya da şehvetle ona sarılmasının nikâha bir etkisi yoktur" ve "Babanın kızını kalın elbiselerden tutarak ya da vücuduna bakıp düşünerek, şehvet duyması, bu tür bir haramlık oluşturmaz. Ayrıca kızın, 9 yaşından büyük olması gerekir" ifadelerinin yer aldığı skandal bir yanıt veridi."
Haberin yayınlandığı ilk haberde geçen açıklama metni şöyle;
“ Akıl almaz ifadeler

İşte o, “Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikâhını düşür mü?” sorusuna verilen kapsamlı cevap:
“Babanın kendi öz kızını öperken şehvet duyması durumunda nikâhın ne olacağı konusunda görüş ayrılığı vardır. Bazı mezheplere göre, babanın şehvetle kızını öpmesi ya da şehvetle ona sarılmasının nikâha bir etkisi yoktur (bkz. İbn Rüşd, Bidayetü’l-Mücdehid, Mısır 1975, II, 33; İbn Kudame, el-Muğni, VII, 486; İbn Cüzey, el- Kavaninü’l Fıkhiyye, 138). Hanefilere göre ise; babanın, kızını şehvetle öpmesi, kızına şehvetle sarılması durumunda kızın annesi bu babaya haram olur. Ancak bu tür sonuç doğuracak tutmanın, teni tenine değerek olması ya da altının sıcaklığını iletecek kadar ince bir örtüden olması gerekir. Kalın elbiselerden tutarak ya da vücuduna bakıp düşünerek, şehvet duymak, bu tür bir haramlık oluşturmaz. Ayrıca kızın, 9 yaşından büyük olması gerekir. Şehvet duymanın işareti, erkeğin organında bir uyanma, uyanıksa uyanışının artması, kadının da kalbinin heyecanla çarpmasıdır.”
Öğleden sonradan itibaren paylaşılmaya başlanılan bu haberin doğruluğunu test etmeye karar verdiğimde arkadaşlar aşağıdaki linki paylaştılar.
Bunlar nasıl insanlar artık takdirlerinize bırakıyorum.
Bu adamlara kim nasıl Müslüman diye itimat edip oy verdiyse, demek ki bu sapıklıkları onaylayan sapıktır, sapıklardır.
Alaeddin Yavuz
Haberin linki için tıkla;
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...
Diğer ilk haber metni; http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...